VELIKI PREOKRET: / Vatreni jasno dao do znanja što misli o odlasku iz Fiorentine

Image

Od početka tekuće sezone Milan Badelj predmet je povećanog interesa talijanskih medija.

11.11.2016.
15:39
VOYO logo

Skoro pa na dnevnoj bazi objavi se tekst vezan uz njegov transfer iz Fiorentine. U posljednje vrijeme pojačana je priča da bi već na zimu mogao prijeći u Milan. Jedan od razloga tomu je što posrnulog talijanskog velikana vodi Vicenzo Moneltta, čovjek koji je Badelja doveo iz HSV-a u Fiorentinu. Iako ne surađuju preko godinu dana i dalje su u dobrim odnosima.

"Dosadno mi je više razgovarati o tome. Jasno mi je da mediji žele spekulirati i imaju pravo na to. Međutim, smiješno da se priča o transferima kada je prijelazni rok tako daleko", rekao je Badelj za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostalo mi je još godinu i pol dana do isteka ugovora s Fiorentinom. Zašto ga ne bih odradio do kraja? Nemam nikakvih problema s tim. Najviše mi smetaju priče prema kojim sam nesretan u Firenci. To jdnostavno nije istina. Volim klub. Odgovaa mi momčad i imam odličan odnos s trenerom. Redovno igram. Jedina stvar koja me brine je koliko ćemo bodova osvojiti", poručio je hrvatski reprezentativac, koji bi u subotu trebao biti u početnom sastavu Ante Čačića za ogled s Islandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo