VELIKI POTRES U ENGLESKOM NOGOMETU: / Guardiola sprema transfer koji ruši sve granice

Image

Velika očekivanja imali su navijači Manchester Cityja od katalonskog stručnjaka Pepa Guardiole.

25.4.2017.
12:29
VOYO logo

Međutim bivši trener Bayerna i Barcelone u prvoj sezoni u Engleskoj nije doveo klub na očekivanu razinu te će po prvi put u karijeri sezonu završiti bez trofeja.

Stoga će zasigurno ovog ljeta krenuti u obnovu momčadi. Gazde Cityja nikada nisu štedjeli na pojačanjima, a sada se najavljuje da bi mogli srušiti rekord ako uspiju uvjeriti tvrdoglavog šefa Tottenhama Daniela Levyja da im proda ponajboljeg igrača Dele Allija (21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak je u utorak po drugi put zaredom izabran za najboljeg mladog igrača Premier lige, a legendarni Barcelonin as Xavi otkrio je, javlja The Sun, da upravo njega Guardiola želi sljedeće sezone u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s Pepom i znam da misli kako je važno da u momčadi ima engleske igrače. Siguran sam da će na ljeto tražiti pojačanja u Europi, ali očekujem i da ih potraži u Premier ligi. Trenutno je Dele Alli najbolji engleski igrač i jedan od najboljih u Europi. Stvarno je poseban. On je igrač kakve Pep voli i koji odgovaraju njegovom stilu igre", kazao je Xavi i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da ga Tottenham neće tako lako pustiti, ali također znamo koliko je bogat City", kazao je legendarni Xavi.

Da će Guardioli biti teško dovesti Allija jasno je i po tome što su Real Madrid, Bayern Munchen i PSG pokazali interes za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo