VEČER ALL STAR REKORDA: / Davis srušio Chamberlaina, pomirbeno zakucavanje Duranta i Westbrooka

Image
Foto: GIF/YouTube

Pobjedom zvijezda Zapadne konferencije protiv Istoka 192:182 okončan je All Star vikend u New Orleansu.

20.2.2017.
8:45
GIF/YouTube
VOYO logo

Davis je u igri proveo najviše, čak 32 minute, iz igre u kojoj nije bilo gotovo nikakvih obrana šutirao 26-39. "Obrva" je postao prvi igrač nakon Kobeja Bryanta koji je 2011. godine u svom Los Angeles proglašen za najkorisnijeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je u New Orleansu srušen rekord po ukupnom broju poena (374), broju poena za jedno poluvrijeme (189), broju poena jedne momčadi za poluvrijeme (Zapad, 97), da nabrojimo samo najvažnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cousins i Davis postali suigrači

Vijest večeri je razmjena DeMarcusa Cousinsa, po učinku najboljeg centra lige, iz Sacramenta u New Orleans. Davis je tako dobio sjajnog suigrača, kojeg su se Kingsi željeli riješiti zbog problematičnog ponašanja. Cousins nije želio "trade", već maksimalni ugovor s Kingsima za koje je igrao sedam sezona, uz prosjek od 21 poen i 11 skokova. Ove sezone 26-godišnji centar imao je fenomenalnih 27.8 poena, 10,6 skokova i 4,8 asistencija po utakmici.

Cousins nije dočekao novi ugovor s Kingsima, u New Orleans s njim će i izraelski reprezentativac Omri Casspi, dok su u suprotnom smjeru krenuli Tyreke Evans, Buddy Hield, Langston Galloway, a Kingsi su dobili i izbore Pelicansa u prvoj i drugoj rundi drafta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curry leži kad Antetokoumpo zakucava

U momčadi Zapada zajedno su igrali Kevin Durant i Russell Westbrook. Nekadašnji suigrači iz Oklahome izveli su "pomirbeno" zakucavanje u kojemu je sadašnji član Golden Statea dodao Westbrooku na "alley oop". Branič Thundera zabio je 41 poen (sedam trica), a Kevin Durant ostvario "triple-double" s 21 poenom, 10 skokova i 10 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi Istoka najefikasniji bio Giannis Antetokoumpo s 30 poena. Pred silovitim zakucavanjem "Greek Freaka" sklonio se i Stephen Curry, da ne bude "posteriziran", legao ne parket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo