VATRENI POSTAO TRAŽENA ROBA: / 'Inzaghi u njemu vidi nasljednika klupskog kapetana'

Image

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj sigurno će napustiti Fiorentinu.

8.6.2017.
12:43
VOYO logo

Odavno je poznat interes Milana, ali čini se da je ta priča završila s promjenom vlasničke strukture.

Talijanski mediji danima se bave pitanjem gdje će Vatreni nastaviti karijeru. Kao opcije spominjali su se španjolska Valencia i njemačka Borussia Dormund. Međutim, poznati talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio u petak je objavio kako i u Laziju ozbiljno razmišljaju o hrvatskom nogometašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji kapetan Lazija Lucas Biglia na korak je do prelaska u Milan, a upravo bi Badelj mogao postati njegova nasljdnik s obzirom da je riječ o igračima sličnih karakteristika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je profil igrača kakav odgovara Simeoneu Inzaghiju, koji je u potrazi za veznjakom s iskustvom u Serie A. Postoji interes za Hrvatom i možda će upravo on biti Biglin nasljednik", navodi Di Marzio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, njegov menadžer Dejan Joksimović opovrgnuo je interes Lazija, ali je rekao da su male šanse za ostanak u Firenzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da Badelju sljedećeg ljeta istječe ugovor te ga sigurno neće produžiti, zainteresiranim kupcima sada je prava prilika kako bi ga povoljno dobili. Fiorentina je za njega ranije tražila 12 milijuna eura, ali zbog straha da dogodine ne dobiju ništa sasvim sigurno će pristati i na nižu sumu.

Badelj je, inače, ove sezone nastupio u 41 susretu, zabio je dva gola te je upisao tri astistencije. Lucas Biglia je, s druge strane, u 34 nastupa dao pet goova, a namjestio ih je još četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo