VATRENI POPTISAO NOVI UGOVOR: / 'Izuzetno smo sretni što ostaje s nama u ovoj pustolovini'

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić produžio je ugovor s francuskim prvakom Monacom do ljeta 2020. godine, objavio je klub.

20.9.2017.
19:47
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Subašić je u Monaco stigao iz Hajduka još u siječnju 2012. godine kada je klub iz Kneževine bio na posljednjem mjestu druge francuske lige. Bio je jedna od prvih akvizicija predsjednika Dmitrija Ribolovljeva koji je krenuo u proces povratka kluba u vrh francuskog nogometa koji je kulminirao osvajanjem naslova prvaka prošle sezone.

"Naporno smo radili kako bismo ostvarili uistinu prekrasne stvari. Mislim da smo zaslužili sve što smo ostvarili. Osjećamo kako je čitav klub na čelu s predsjednikom iza nas i kako nas podržavaju. Mi moramo nastaviti s radom i odgovoriti im na to povjerenje na terenu. Jako sam sretan što ostajem u Monacu", izjavio je 32-godišnji Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Subašića, novi ugovor s Monacom potpisao je i talijanski branič Andrea Raggi (33), koji je kao i naš vratar u klub stigao 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danijel i Andrea su izuzetno poštovani igrači u svlačionici koji prenose svoje iskustvo na najmlađe članove momčadi. Izuzetno smo sretni što ostaju s nama u ovoj pustolovini", kazao je dopredsjednik i glavni direktor kluba Vadim Vasiljev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo