VATRENI NA METI ŠPANJOLSKOG I TALIJANSKOG VELIKANA: / Slavni treneri i bivši suigrači ulaze u rat za Milana Badelja

Image

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj na prekretnici je karijere.

21.11.2017.
14:53
VOYO logo

Na ljeto mu istječe ugovor s Fiorentinom, a kako na njegovu adresu pristižu ponude uskoro će morati odlučiti gdje će nastaviti karijeru.

Njegov menadžer Dejan Joksimović već je u nekoliko navrata naglasio da sigurno neće produljiti ugovor s Fiorentinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo vremena pisalo se o interesu Milana za njega, ali dolaskom novih vlasnika ovog proljeća priča nije sretno završila za 28-godišnjeg veznjaka.

Pozivajući se na La Nazione talijanski Calciomercato.it piše da Ateltico Madrid želi veznjaka u svojim redovima te da namjeravaju iskoristiti suigrača mu iz reprezentacije Šimu Vrsaljka da ga nagovori na dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije to jedini zainteresirani klub. Sport Mediaset tvrdi da je veliki zaljubljenik u Badeljev lik i djelo trener Lazija Simone Inzaghi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I on želi iskoristiti činjenicu da mu na ljeto istječe ugovor. S obzirom da se rimski klub bori za mjesta koja vode u Ligi prvaka Inzaghi bi ga želio već u siječnju, a u suprotan smjer spreman je poslati Filipa Đorđevića ili Danila Cataldija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treneri Diego Simeone i Simone Inzaghi dijelili su proveli su četiri godine kao suigrači u Laziju. Bilo je to između 1999. i 2003. godine. U prvoj zajenidčkoj sezoni okrunuli su se naslovom prvaka, talijanskim Kupom i Superkupom.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo