NA PRAGU TRANSFERA

HRVAT MIJENJA BOJE? U nedjelju je srušio Romu, a sada ga silno želi posrnuli velikan

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj proslavio se ovog vikenda jedinim i pobjedničkim golom za Fiorentinu protiv Rome.

KAKAV DAN ZA HRVATE U ITALIJI: Badelj fantastičnim pogotkom donio pobjedu Fiorentini!

‘BILO JE PREDALEKO, TAKO NEŠTO’: Firenca slavi Badelja, ali Romin trener više zamjera gol drugom Hrvatu

Samo dan kasnije talijanski La Nazionale objavio je kako će ga bivši trener Vicenzo Montella pokušati u siječnju nagovoriti da mu se pridruži u Milanu.

Toskanski klub uspio je zadržati Vatrenog ovog ljeta, ali je dosta izgledno da bi uskoro mogao promijeniti sredinu, barem ako je vjerovati riječima njegova agenta Dejana Joksimovića.

“On neće produljiti ugovor s Fiorentinom, to mora biti jasno”, poručio je nedavno Joksimović.

“Milan je dobra osoba, ali kao i svaki normalni radnik, pogotovo netko tko puni 28 godina uskoro, želi bolje rezultate, a pogotovo bolja primanja. On će sigurno napustiti klub, možda na kraju sezone, možda za dvije.”

Ponuda je bilo i ovog ljeta, ali su one odbijene.

“Milan je poslao ponudu, ali nisu jedini. Fiorentina je također odbila dvije inozemne ponude, jednu iz Njemačke, drugu iz Engleske. Zarađivao bi dvostruko više nego sada”, otkrio je Josimović.

Odlazak Badelja, tvrde Talijani, otvorio bi se prostor za dolazak 19-godišnjeg Bjelokošćanina i nogometaša Atalante Francka Kessieja u Fiorentinu.

Vatreni, inače, ima ugovor s Fiorentinom do kraja lipnja 2018.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr