VATRENI IZAZVAO PANIKU U MADRIDU: / 'Predsjednik, suigrači i trener nagovaraju ga da ostane'

Image

Diego Simeone i Vatren imali su dugačak razgovor na putu do Londona.

12.12.2017.
11:31
VOYO logo

Predstavnici Atletico Madrida svim silama nastoje osigurati ostanak hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka u klubu. Španjolska Marca objavila je tekst pod naslovom 'misija Vrsaljko' u kojem navode da Vatreni želi napustiti Atletico u sljedećem prijelaznom roku, ali da ga klub nagovara da ostane od kraja sezone.

"Od predsjednika Gila Marina, do suigrača Savića i trenera Diega Simeonea, svi su napravili sve što su mogli kako bi ga nagovorili da ostane", pišu Španjolci. Napominju kako je priču o Vrsaljkovom nezadovoljstvu prije nekoliko tjedana plasirao njegov menadžer Giuseppe Rio. Poznato je da je desni bek jako cijenjen u Italiji gdje je u tri godine branio boje Genoe i Sassuola te je procurila informacija da ga želi Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretan u Atleticu

"On nije sretan u Atleticu gdje nastupa povremeno. Madridski klub traži za njega 25 milijuna eura, iako su ga prije malo više od godinu dana platili 16 milijuna. Odlazak Vrsaljka zadao bi glavobolje Simeoneu jer bi ostao bez igrača koji može zamijeniti Juanfrana na desnoj strani. Isto tako na tržištu trenutno nema igrača koji bi to mogao napraviti. U klubu ga stoga uvjeravaju da može postati važan dio momčadi, a kao primjer navode Lucasa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca otkriva da su Simeone i Vatreni na putu do Londona imali dugačak razgovor.

"Poslije toga startao je protiv Betisa što govori da je za sada još uvijek dio momčadi", završava tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo