VATRENI DERBI: / Policija najavila snimanje Bad Blue Boysa za vrijeme i nakon utakmice protiv Hajduka

Image
16.3.2016.
10:55
VOYO logo

Policijska uprava splitsko-dalmatinska je pozvala navijače Dinama, koji putuju autocestom A1, da dođu najkasnije do 15,30 sati na naplatnu postaju Dugopolje, koja je udaljena od Poljuda 15 kilometara, kako bi na vrijeme stigli na stadion na kojem utakmica počinje u 17,30 sati.

Regulacija prometa

"Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske županije vršit će prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača na izlazu s autoceste A1 na naplatnoj postaji Dugopolje. U tu svrhu kod naplatne postaje Dugopolje vršit će se posebna regulacija prometa," navodi se u priopćenju splitsko-dalmatonske policijske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se objašnjava u priopćenju, sve organizirane skupine koje u dolasku budu pod policijskom pratnjom, bit će izravno upućene na stadion Poljud, a za sve ostale gostujuće navijače koji budu putovali neorganizirano, osobnim ili kombi-vozilima, osiguran je parking kod naplatne postaje Dugopolje, pod policijskim nadzorom, odakle je organiziran prijevoz autobusima do stadiona Poljud i natrag.

Stoga pravila

Splitska je policija izvjestila kako će sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je upozorila građane da je zabranjeno unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje, a posjetiteljima i drugim osobama koji se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozlijeđivanje, alkoholnih i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži. Također nije dozvoljeno ni nošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion. Napominje se da neće biti dozvoljeno unošenje zastava na drvenim ili metalnim štapovima te da se na stadion mogu unijeti plastični ili šuplji štapovi dužine do 1 metar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo