VAN GAAL OČAJAN: / 'Uskoro se vraćam nogometu'

Image
Foto: AFP

Portugaski trener Jose Mourinho najavio je u intervjuu za GQ da će se uskoro vratiti nogometu te da nije sretan trenutačnom situacijom.

7.2.2016.
13:53
AFP
VOYO logo

"Ne uživam. Sve što volim mogu imati u sto vrijeme. Uživati s obitelji, s prijateljima, u povučenom načinu života, a uz sve to i u nogmetu. Sve to mogu zajendno kombinirati i ničega se ne moram odreći. Da bih bio sretan to mi je sve potrebno, tako da se moram vratiti nogmetu. To mi je prirodno okruženje", rekao je Mourinho.

Radi bez prestanka

"Radim oduvijek, a kao trener od 2000. Imao sam puzu kada sam otišao iz Chelseaja 2007. i sada mi je ovo drugi put u 15, 16, godina da pauziram, tako da nije dramatično. No, sigurno je da ću se vratiti ubrzo", dodaje Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je objavljena vijest da je započeo pregovore s Manchester Unitedom, a iako to nije potvrđeno Mourinho nikada nije skrivao da mu je Premier liga omiljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Gaal u nevjerici

"Na kraju sam osvojio prvensdtvo sa 100 bodova, a izgubio ga s 91. U Engleskoj je pak potrebno 75 bodova, možda i manje, tako da mi treba takav izazov".

Na vijest da je Mourinho započeo pregovore s Manchesterom oglasio se i Nizozemac Lous van Gaal, aktualni trener petoplasirane momčadi prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da je već uspostavljen kontakt između ove dvije strane", poručiio je Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo