DINAMO PREDSTAVIO NOVOG TRENERA: / 'Uvijek sam želio raditi u ovakvom klubu i samo mi je jedno na pameti'

Image

Bivši izbornik Bugarske Ivajlo Petev po prvi puta obratio će se javnosti u ulozi novog trenera Dinama.

29.9.2016.
11:54
VOYO logo

Njega je prvo najavio direktor Dinama Tomislav Svetina.

"Okupili smo se zbog predstavljanja novog trenera, trenera koji pozna Dinamo jako dobro. Došao je na stadion koji mu je, kako je rekao, ostao u najgorem sjećanju zbog poraza s Ludogorecom (2:3) 2012. godine u 2. pretkolu Lige prvaka. Trener Petev je najbolji izbor za trenera. Nudili su nam se mnogi treneri, svih vrsta, i domaći i strani, ali apsolutno je Petev bio prvi izbor. Zato što je mlad, željan napretka, ima sjajne rezultate iza sebe, upoznat je s našom momčadi i zna hrvatski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moram istaknuti detalj koji govori puno o njegovom karakteru. Naime, nije bilo u planu da vodi utakmicu protiv Hajduka. Međutim, kod njega ni jednog trenutka nije bilo dvojbe, želio je odmah preuzeti momčad. Stoga mi je osobito zadovoljstvo predstaviti novog trenera", kazao ej Svetina.

Na red je potom došao Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za par mjesecu ću bolje govoriti jezik. Sretan sam što sam u Dinamu", kazao je na početku Bugarin koji se novinarima obratio na hrvatskom. Napomenuo je kako se ranije u dva navrata nisu uspjeli dogovoriti oko njegova angažmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je dobar trenutak. Oduvijek sam želio radiit u ovakvom klubu. Samo mi je uspjeh na pameti. Puno moramo raditi kako bi bili zadovoljni igrom. Najbitniji je rezultat. Dobro znam da neće biti lako. Mi ćemo raditi i uvjeren sam da će Dinamo opet biti tamo gdje pripada", kazao je Petev.

"Neću konkretno o problemima, ali svi znamo da Dinamo ima problem. Jer da nema, ne bi bio ovdje. Trebamo puno raditi da prezentiram Dinamo kakvog želim i kakvu nogometnu viziju imam. Tada ću jednog dana biti sretan što sam implementirao svoju viziju. Garantiram da će Vam se svidjeti kako će Dinamo igrati. Naravno da neće biti lako, ali za svaki problem postoji rješenje",kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i odluku da napusti bugarsku reprezentaciju i dođe u Dinamo.

"Tako sam odlučio. Ave smo se dogovorili i 100 posto sam bio siguran da želim tu biti", rekao je Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je čestitao navijačima na odličnoj atmosferi na utakmici s Juventusom.

" Bila je fantastična atmosfera. Svaka čast navijačima, ako bude svaku utakmicu tako, bit ću najsretniji na svijetu! Oduševljen sam, svih 90 minuta su bodrili momčad, Dinamovi navijači su top!", poručio je Bugarin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče nadolazećeg derbija rekao je da je gledao jednu utakmicu Hajduka te da će napraviti sve što je potrebno da što bolje upozna sljedećeg suparnika.

"Imamo dva treninga do utakmice, nadam se da ćemo izgledati drugačije nego protiv Juventusa. Uvjeravam vas da će Dinamo 'milijun' posto izgledati drugačije. Imam dva dana da proanaliziram Hajduk. Gledao sam ih ovog ljeta na prijateljskoj utakmici. Napravit ćemo sve što treba da ih dobro upoznamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo