USPIO VEĆ U PRVOJ SEZONI: / Conte je iz ruku legendarnog trenera dobio najveće priznanje

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Trener engleskog prvoligaša Chelsea Antonio Conte proglašen je najboljim trenerom Engleske i Premier League ove sezone na tradicionalnoj dodjeli nagrada Asocijacije trenera Engleske.

23.5.2017.
12:31
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Chelsea je završio prvenstvo na prvom mjestu sa sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Tottenhama i prvak je s rekordnih 30 pobjeda, što je rezultat koji nije ostvariti ni jedan drugi klub od 1992. kada je uspostavljena Premier League. Također njegovih 93 boda, koliko je sakupio, najveći je broj bodova kojeg je sakupio neki klub u jednoj sezoni.

“Mislim da sam proživio dosta nevjerojatnih emocija u svojoj prvoj sezoni ovdje u Engleskoj. Sjajno je primiti ovu nagradu. Nadam se da sam je zaslužio", rekao je Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Fantastično je čitati sva ta imena koja su osvojila ovu nagradu i stajati uz te trenere je sjajno postignuće za mene. Nadam se da ću nastaviti na najbolji mogući način", dodao je, primajući nagradu iz ruku bivšeg trenera Manchester Uniteda Alex Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Juventusa izbornik 47-godišnji Conte ima priliku osvojiti dvostruku krunu u subotu kada Chelsea u finalu FA kupa igra protiv Arsenala na Wembleyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo