UŠAO S KLUPE I RIJEŠIO STVAR: / Totti golčinom donio preokret i veliku pobjedu Romi

Image

Golovima Francesca Tottija i El Shaarawya Roma je stigla do velikog preokreta protiv Genoe i bodova važnih u borbi za drugo mjesto u Italiji koju vode s Napolijem.

2.5.2016.
21:16
VOYO logo

Mohamed Salah u šestoj je minuti donio vodstvo Romi, ali je Geona izjednačila u 13. preko Tachtsidija. U nastavku, točnije u 65. minuti susreta Leonardo Pavoletti preokrenuo je rezultat u Genoinu korist. Lijepo je zabio pod prećku poslije dodavanja Tomasa Rincona.

Džekina asistencija

Potom je uslijedio Romin povratak. Totti, koji je ušao u igru 59. minuti umjesto Perottija izborio je slobodan udarac 20-ak metara od gola. Nakon kombinacije s De Rossijem snažnim udarcem donio je izjednačenje. Bila je 77. minuta. Pobjeda je došla tri minute prije kraja utakmice. Edin Džeko (ušao u 66. minuti) poslao je loptu u kazneni prostor, dočekao ju je El Shaarawy i pospremio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/42d09f921811787300a52b170c4472e6/?ref=logo

Napoli drugi

Nogometaši Napolija zadržali su drugo mjesto na ljestvici talijanskog prvenstva zahvaljujući 2-1 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Atalante u posljednjem susretu 36. kola igranom u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki strijelac za Napoli bio je najbolji strijelac Serie A Gonzalo Higuain (10, 77), koji je stigao do 32. pogotka u ovoj sezoni, dok je na konačnih 2-1 autogolom smanjio Raul Albiol (85-ag).

https://vid.me/LkcE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Strinić pobjedu Napolija ispratio je s klupe za pričuve.

Napoli je ovom pbojedom stigao do učinka od 76 bodova, dva više od treće Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo