USAIN BOLT PONOVNO ŽELI ODUŠEVITI SVIJET: / 'Uopće ne sumnjam u sebe'

Image
Foto: AFP
24.7.2015.
7:00
AFP
VOYO logo

Ova sezona za Bolta bila je prekinuta zbog ozljede noge i nije mogao nastupiti na Dijamantnoj ligi u Lausanneu i Parizu ovoga mjeseca. No, sad se vraća i želi ponovno oduševiti svijet.

"Kada SP bude počelo, ako me itko zna, jasno mu je da ću se na njemu pojaviti. Uopće ne sumnjam u sebe", kazao je Bolt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

28-godišnja jamajkanska atletska zvijezda svjetski je prvak na 100 i 200 metara. No, ove sezone po ostvarenim rezultatima nije niti među 60 najbržih trkača na 100 metara u svijetu. Njegovih 10.12 sekundi koje je Bolt istrčao ove sezone, dosta je lošije vrijeme od njegovog zlatnog rezultata iz 2009. godine i svjetskog rekorda u vremenu 9.58.

Poslao poruku velikom rivalu

U međuvremenu, njegov najveći konkurent, Amerikanac Justin Gatlin, trkač koji se vratio na staze nakon druge dopinške afere zbog koje je odradio i suspenziju, u velikoj je formi i vlasnik je najbolja četiri vremena na 100 metara ove sezone, a najbolje vrijeme mu je 9.74.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam u kakvoj je formi, budem se u to sam uvjerio danas u Londonu. Jednostavno, moram više trčati na 100 metara kako bi bio brži, na to sam sad fokusiran. Ne, nemam u planu izgubiti u Pekingu. Meni je potrebna samo jedna utrka na 100 metara da otrčim 9.7. ", jasan je Bolt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo