URNEBESNO: / Pogledajte kako je Ivan Perišić bacio šefa velikog Milana u očaj

Image

Ivan Perišić bio je junak velikog gradskog derbija između Milana i Intera.

21.11.2016.
10:03
VOYO logo

Hrvatski nogometaš donio je Interu bod golom u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Taj je pogodak posebno teško pogodio Adriana Gallianija, dugogodišnjeg potpredsjednika Milana. Njegova reakcija na izjednačenje postala je hit na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKI JUNAK DERBIJA: /

Ivan Perišić u sudačkoj nadoknadi bacio navijače Intera u trans

Image
VELIKI JUNAK DERBIJA: /

Ivan Perišić u sudačkoj nadoknadi bacio navijače Intera u trans

Evo i zašto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj derbi ujedno je i posljednji kojeg je Silvio Berlusconi dočekao kao predsjednik talijanskog velikana. Stoga su mu navijači uoči utakmice posvetili ogroman transparent. Kao što je poznato Milan bi uskoro trebali preuzeti Kinezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ne uspijem sklopiti ugovor o prodaji kluba, namjeravam provesti projekt u kojem je cilj stvoriti momčad od mladih talijanskih igrača. Želje je da većinom budu oni koji su potekli iz naše škole. Navijači bi prihvatili takav izbor te bi podržali dečke koji bi na travnjak izašli gladni igre", rekao je poslije utakmice Berlusconi.

"Budućnost potpredsjednika Gallianija? Nadam se da će biti mjesta za njega kod novih vlasnika. Pokušat ću to nametnuti ako uvjet. Za sada imamo garancije banke i sve bi trebalo biti gotovo do 13. prosinca. Kao se to ne dogodi vidjet ćemo, ali mislim da smo dobili valjanu garanciju", poručio je Berlusconi te se osvrnuo na koreografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je vrlo emotivno. Bio sam imrpesioniran. Skoro su tri mjeseca radili na tome. Teško sam prihvatio doluku o prodaju kluba pogotovo jer je novac u nogomet stigao od prodaje nafte, plina ili situacija u drugim zemljama. Primjer toga je Roman Abramovič", završio je.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo