UNIŠTIO DINAMO PA POŽELIO POVRATAK U ZVEZDU: / 'Ginuo sam za crveno-bijeli dres i opet bih'

Image
Foto: Screenshot

Rijeka i cijela Istra slave Marka Vešovića, junaka trijumfa nad zagrebačkim Dinamom od 5:2, započinje tekst u srpoksmm Kuriru posvećen nedjeljnom derbiju Prve HNL.

21.9.2016.
12:21
Screenshot
VOYO logo

NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Riječani se pohvalili nevjerojantim nizom koji ulijeva nadu u ostvarenje sna

Image
NEOSVOJIVA TVRĐAVA: /

Riječani se pohvalili nevjerojantim nizom koji ulijeva nadu u ostvarenje sna

Image
NEOSVOJIVA TVRĐAVA: /

Riječani se pohvalili nevjerojantim nizom koji ulijeva nadu u ostvarenje sna

"Rijeka je pravi hit prvenstva u Hrvatskoj, a nekadašnji nomogetaš Crvene zvezde i reprezentativac Crne Gore Marko Vešović bio je najbolji u trijumfu svoje momčadi nad višestrukim prvakom te države, s dva gola i jednom asistencijom. Klub Zdravka Mamića bio je rasturen", piše Kurir koji je povodo toga kontaktirao Vešovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi u Rijeci pričaju o našoj fantastičnoj predstavi i pobjedi nad Dinamom. Dobili smo ih u derbiju, i to tako što smo im dali pet komada. Izlomili smo ih i psihički i taktički na terenu. Bili su nokautirani još u prvom poluvremenu. Iskoristili smo to što su umorni i što igraju u Europi", kaže Vešović.

Novinara Kurira posebno je zamimala priča koja se pojavial tijekom ljeta, a to njegov povratak na Marakanu. Kao što je poznato Vešović je u redovima osvajača eurpskog Kupa prvaka proveo tri godine (2010.-2013.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je, takve priče su došle i do mene. Ali nije bilo ništa službeno. Volim Crvenu zvezdu i to nikada nisam krio. Ginuo sam za crveno-bijeli dres i to bih radio ponovo", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, osvrnuo se i na nedavne optužbe da je tijekom utakmice s Cibalijom vrijeđao suparničke igrače.

"Sve je izmislio jedan novinar. Svi koji me znaju svjesni su da tako nešto nikad ne bih izjavio. Nikada bilo koga nisam vrijeđao na vjerskoj, rasnoj ili nacionalnoj osnovi. Stavio mi je u usta riječi koje nisam izgovorio. U Rijeci sam tri godine i nikada nisam imao niti najmanji eksces. Te izmišljotine pale narod, a neka im svima služi na čast", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo