UMIŠLJENI PORTUGALAC? / Negativan rekord protiv Sportinga ispravio potezom koji je oduševio svijet

Image
23.11.2016.
13:25
VOYO logo

Umišljenost i bahatost osobine su koje se najčešće vežu uz njegovo ime. Izgledalo da će se još jednom po njima istaknuti kada je poslije utakmice ostavio novinare na čekanju. Sve dok njegov suigrač Fabio Coentrao nije otišao po njega. Ono što je uslijedilo podijelio je putem Twittera dopisnik New York Timesa Rory Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novinari su dugo čekali Ronalda u mix zoni, toliko da je Fabio Conetrao poslan da ode po njega, čime je napokon pojašnjena nejgova uloga u klubu. Kada je stigao, fanovi su počeli vrištati. Novinare je u potpunosti ignorirao (što je uobičajeno), ali se zaustavio pored jednog dječaka koji je stajao pored mene. Dječak je napravio selfie s njim, a njegov otac fotkao ih je još jednom. Dječak, kojem je oko 13 godina, počeo se tresti od uzbuđenja. Jedva je je dolazio do daha. Krenule su mu suze. Moj kolega Mark Ogden (ESPN) popratio je to komentarom kako nam je kao novinarima, odraslima, cinicima, lako zaboraviti što Ronaldo zapravo znači ljudima. Dječaku je trebalo pet minuta da dođe sebi. Izgledalo je kao da je imao religiozno iskustvo", ispričao je Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da se u javnosti najčešće ističe njegovo rivalstvo s Messijem ili ljubavnim vezama, Ronaldu je na ovaj način pokazao koliko mu znači kada je netko poput ovog dječaka sretan njegovim golovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A njih, na žalost slavnog Portugalca, nije zabio protiv Sportinga, kluba iz kojeg je potekao. Da stvar bude po njega još gora, po prvi put na utakmici Lige prvaka u dresu Real Madrida nije uputio niti jedan udarac prema golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo