UKRAJINCI STRAHUJU OD MODRIĆA I RAKITIĆA: / 'Samo ih na jedan način možemo iznenaditi'

Image
Foto: AFP, SERGEI SUPINSKY

Iako je na papiru favorit, Hrvatska će se itekako morati pomučiti kako bi osvojila tri boda protiv Ukrajine.

22.3.2017.
20:40
AFP, SERGEI SUPINSKY
VOYO logo

Svjestan je Andrij Ševčenko koliko Ante Čačić ima moćnu momčad pa će sigurno taktički znati pripremiti svoje igrače na izazov koji ih očekuje na Maksimiru.

"Na treninzima smo usmjereni na kontrolu lopte jer razumijemo protiv kakve momčadi igramo. Imaju možda i najbolji vezni red na svijetu tako da ćemo puno pažnje morati posvetiti Modriću i Rakitiću", kazao je ukrajinski branič Artem Fedeckij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi smo svjesni koliko je hrvatska reprezentacija snažna jer njihovi igrači igraju u velikim europskim klubovima. Međutim, da bi imali izglede kvalificirati se na Svjetsko prvenstvo ne bi smjeli izgubiti. Moramo osvojiti najmanje bod", kazao je Ukrajinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro poznajemo suparnika tako da smo spremni. Najvažniija će biti fizička pripremljenost igrača. Tko god da je s druge strane najvažnije je da igramo kao momčad i da smo spremni na borbu. Tada možemo ostvariti pozitivan rezultat" poručio je te je nastavio.

"Jedinstvo je najjača strana naše momčadi kao što je bilo i uvijek. Možemo pričati o taktici, slabostima i snazi, ali ako smo homogeni, onda će rezultat doći", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo