TRAŽI SE NASLJEDNIK

POZNATI STRUČNJAK O CICINOM ODLASKU: ‘Igrači su se ponašali nedopustivo! Dinamo je u nemogućoj misiji’

Pitanje je tko će biti njegov nasljednik. Svoje mišljenje o tome podijelio je i Jeličić.

Nekadašnji nogmetaš Hajduka i Dinama Joško Jeličić osvrnuo se u razgovoru za HRT na odlazak Zlatka Kranjčara s klupe Modrih par mjeseci nakon što se poslije 18 godina vratio u klub.

NAKON DEBAKLA U RIJECI KRANJČAR PODNIO OSTAVKU: ‘Više nisam sretan u Dinamu, pritisci su preveliki

DINAMO SE PISMOM OPROSTIO OD CICE: ‘Njegov je put s Modrima sada gotov…’

“Ovo je logična posljedica svega lošeg što se događalo od kada je Kranjčar preuzeo Dinamo. Nije bilo prepoznatljivosti igre, standardnosti, bilo je dosta lutanja, zapravo su se mučili cijelo vrijeme. Dojam su popravili plasmanom u Ligu prvaka, međutim imali su krizu igre koja uvijek dovede do lošeg rezultata”, rekao je Jeličić. Tvrdi i da je Dinamo dugi niz utakmica imao problema s igrom te da igrači nisu slijedili trenera.

Bojkotirali trenera?

“Njihov govor tijela je govorio upravo suprotno, ali ne znam jesu li išli toliko daleko da su bojkotirali Kranjčara. Ponašanje dijela igrača bilo je apsolutno nedopustivo prema instituciji trenera. Mislim da ljudi koji vode Dinamo, konkretno mislim na predsjednika Barišića, nije pomogao svojem treneru”, oštar je stručni sukomentator HRT-a.

Dosadašnji Kranjčarov pomoćnik Željko Sopić privremeno je preuzeo Dinamo, međutim pitanje je tko će biti njegov nasljednik. Svoje mišljenje o tome podijelio je i Jeličić.

“Želim Dinamu da dođe trener koji će imati svoj stav i viziju, koji će imati dovoljno vremena i prostora, koji će biti autoritet u svlačionici i zaštićen na katu. Bojim se da je to nemoguća misija”, završio je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr