UFC OTKRIVA KARTE: / U Areni će se boriti barem jedan Hrvat!

Image

UFC Fight Night u Zagrebu sve je bliže, a organizatori su objavili četiri borbe koje će gledatelji moći vidjeti u Areni Zagreb.

28.1.2016.
11:40
VOYO logo

Naravno, radi se samo o manjem dijelu borbi koje ćemo vidjeti u Areni 10. travnja, a zasad je sigurno da ćemo vidjeti barem jednog Hrvata u oktogonu. Igor Pokrajac se vraća u UFC, protiv Poljaka Jana Blachowicza će pokušati ispraviti loš niz u prestižnoj organizaciji.

Pokrajac u deset UFC borbi ima sedam poraza (jedan doduše je bio protiv dopingirano suparnika, pa se ne računa), ali Igor je poražen izlazio iz oktogona u zadnjih pet UFC borbi. Zagreb nudi priliku za popravak, a gledatelji će vidjeti obračun tekšaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruslan Magomedov zasad je neporažen u UFC-u, a protiv njega će se boriti Gabriel Gonzaga kojeg hrvatska javnost zna već godinama. Još davne 2007. je porazio Mirka Filipovića, ali zadnje dvije godine mu ne ide najbolje s Hrvatima. Mirko mu je uzvratio u revanšu, a isprebijao ga je i Stipe Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC nudi priliku i 35-godišnjem Srbinu Bojanu Mihajloviću, on će se boriti s Francuzom Francisom Ngannouom, a četvrti otkriveni par je srednje kategorije - Danac Nicholas Dalby protiv poljskog 'mesara' Bartosza Fabinskog.

Podsjetimo, prodaja ulaznica započinje 12. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC Fight Night Zagreb

Igor Pokrajac (HRV) vs. Jan Blachowicz (POL) Gabriel Gonzaga (BRA) vs. Ruslan Magomedov (RUS) Nicolas Dalby (DAN) vs. Bartosz Fabinski (POL) Bojan Mihalović (SRB) vs. Francis Ngannou (FRA)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo