U NAJVEĆOJ TAJNOSTI: / HNS donio odluku koja bi mogla uništiti hrvatski nogomet

Image

U najvećoj tajnosti, još 18. listopada, Hrvatski nogometni savez donio je odluku koja bi mogla imati dalekosežne posljedice na HNL i hrvatski nogomet.

24.11.2016.
11:58
VOYO logo

Izvršni odbor HNS-a povećao je broj stranaca u momčadi sa šest na osam, donosi Goal, ali tu odluku HNS je donio "iza flanjke", ne želeći je baš podijeliti s javnosti. Nadasve čudno, ako nije ništa sporno.

Koji klub ima osam stranaca izvan EU-a? Pogađate...

Što mislite, koji klub ima trenutačno baš toliko stranaca u momčadi? Dakako, riječ je o Dinamu. Istra ih ima sedam, Split i Rijeka po pet, Slaven Belupo i Hajduk po četiri, Osijek tri, Lokomotiva dva, Inter i Cibalia po jednog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto da štiti hrvatske mlade igrače, HNS im otežava put afirmacije povećavajući broj stranaca u ligi. Dakako, riječ je o igračima izvan Europske unije.

Neuvjerljivo objašnjenje

Iz Saveza je stiglo nemušto objašnjenje kako su to tražili sami klubovi preko županijskih saveza, a cijelu priču je inicirala Rijeka, da bi se dva najveća hrvatska kluba, Dinamo i Hajduk, s tim složili. Iz HNS-a poručuju da ta odluka neće imati negativne posljedice na ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvarno nevjerojatno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo