NAKON INCIDENTA

U IŠČEKIVANJU ODLUKE: Hoće li se hrvatski reprezentativac izvući samo s novčanom kaznom?

Njemački Bild i danas se bavi incidenton s treninga nogometne momčadi HSV-a, preciznije donosi nastavak priče u kojoj je Ivo Iličević glavom u glavu udario suigrača Michaela Gregoritscha. Pritom se autor teksta pita hoće li hrvatski nogometaš tijekom dana dobiti izlaznicu iz kluba.

Odlično ako prođe samo s novčanom kaznom

Uz pitanje kakva mu sankcija prijeti, nudi se nekoliko odgovora i pritom napominje da bi novčana kazna za njega bilo sretno rješenje. Ipak, i moguće. Klubu koji se nalazi samo tri boda iznad zone koja vodi u razigravanje za ostanak u bundesligaškom društvu bodovi itekako trebaju, a hrvatski nogometaš na travnjaku nudi kvalitetu više. Zato je i moguće očekivati da klub izabere neku drugu opciju, a ne Iličevićevu suspenziju.


Odluka o Iličeviću bit će donesena nakon razgovora hrvatskog nogometaša i trenera momčadi Brune Labbadije, zasad je ‘samo’ odlučeno da Iličević sigurno neće konkurirati za nedjeljni dvoboj protiv Kolna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr