U BARCELONI SU OGORČENI: / 'FIFA nije u pravu, Messijeva kazna je sramotna!'

Image

FIFA je odlučila trenirati strogoću na najboljem nogometašu svijeta, Lionel Messi zaradio je četiri utakmice suspenzije jer je na utakmici Argentine i Čilea, opsovao pomoćnog suca.

29.3.2017.
11:58
VOYO logo

Tom kaznom, ne samo da su ogorčeni u argentinskoj reprezentaciji koja je bez glavnog igrača ostala tek nekoliko sati uoči gostovanja u Boliviji i u La Pazu izgubila 0:2, već su se na Fifu jako naljutili i u Barceloni.

Image
ŠOKIRANA ARGENTINA IZGUBILA BEZ MESSIJA: /

Brazil već na SP-u, Neymar zabio čudesan gol protiv Bolivije

Image
ŠOK I NEVJERICA U NOGOMETNOM SVIJETU: /

Lionel Messi zaradio rigoroznu suspenziju!

Image
ŠOK I NEVJERICA U NOGOMETNOM SVIJETU: /

Lionel Messi zaradio rigoroznu suspenziju!

'Iznenađeni i ogorčeni'

"Barcelona je iznenađena i ogorčena zbog odluke Fifine disciplinske komisije da kazni Lea Messija. Klub smatra da je kazna od četiri utakmice nepoštena i potpuno nesrazmjerna. Barcelona potpuno podržava Messija, uzornog sportaša - i na terenu i izvan njega," piše u Barceloninom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brinu Katalonci o Messijevom raspoloženju, iako će u konačnici profitirati, jer Messi će propustiti još tri od ukupno četiri kvalifikacijske utakmce i imati vremena za odmor, dok drugi budu igrali za reprezentacije. Messi se vratio u nacionalnu momčad nakon što se, razočaran s dva poraza u finalu Copa Americe protiv Čilea, "u afektu" oprosio od reprezentacije. Zaigrao je u kvalifikacijama, Argentina se mučila, ali s Messijem je to ipak sasvim drugačija momčad. I onda ga je "presjekla" kazna FIFA-e...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reagirao i Pique

FIFA je Messija na SP-u Brazilu proglasila najboljim igračem, iako je u tom trenutku, nakon izgubljenog finala protiv Njemačke, Messiju bilo najmanje važno. Sad je odlučila drakonski kazniti Argentinca, s čime se nije složio ni njegov suigrač iz Barcelone, za kritiku uvijek spreman Gerard Pique.

"Nisam osoba koja treba komentirati Fifine odluke, ali Messijeva kazna od četiri utakmice je sramotna," rekao je Pique koji je jučer bio angažiran u pobjedi Španjolaca protiv Francuza (2:0) u prijateljskoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo