TUŽNA VIJEST: / Umrla je legenda Dinama, čovjek kojem je plava boja bila u srcu

Image
Foto: Zeljko Hladika/Pixsell

Član legendarne generacije Dinama koja je 1982. godine osvojila naslov prvaka Jugoslavije Ismet Hadžić preminuo je u 62. godini nakon duge i teške bolest, objavio je hrvatski nogometni prvak

14.7.2015.
14:58
Zeljko Hladika/Pixsell
VOYO logo

"Potreseni tužnom viješću koja je stigla u klub, u dubokoj boli obavještavamo navijače modroga kluba, sportske prijatelje i javnost da nas je u 62. godini života nakon duge i teške bolesti napustio veliki čovjek - legendarni bivši igrač i trener Dinama Ismet Hadžić.

On će neupitno zauvijek biti jedna od najvećih legendi Dinama, zauvijek će živjeti u povijesti modroga kluba i u srcima svih nas", objavio je Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobri duh' šampionske 82'

Ismet Hadžić rođen je 7. srpnja 1954. godine u Tuzli, a u Dinamo je stigao 1980. godine, te je u šest sezona provedenih u Maksimiru odigrao 145 službenih utakmica za "modre" s kojima je 1982. godine osvojio naslov prvaka bivše države, prvi nakon 24 godine, a 1983. i Kup Jugoslavije.

Nakon inozemne karijere posljednjih je godina bio trener u Nogometnoj školi Dinamo, kao i trener veteranske momčadi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između 1979. i 1983. godine pet puta je nastupio za reprezentaciju Jugoslavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo