TROPIC SLAVI: / Kukoč i Biliškov zabili za pobjedu na legendarnom turniru 'Četiri kafića'

Image

Tropic je pobjednik 15. po redu malonogometnog turnira "Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović', u finalu je momčad prevođena Tonćijem Kukočem pobijedila Baoli s 4:1.

26.12.2016.
21:30
VOYO logo

Poveo je Baoli pogotkom Ante Rebića, ali uzvratili su Marino Biliškov i Tonći Kukoč sa po dva pogotka za uvjerljivu pobjedu Tropica.

U polufinalu je Tropic svladao Temperu sa 3:1, dok je Baoli bio uspješniji od branitelja naslova Kaurija sa 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonći Kukoč bio je najbolji strijelac turnira, dok je Marko Livaja, također iz pobjedničke momčadi, proglašen najboljim igračem.

Jarni, Bubalo, Pašalić, Mornar, Livaja...

"Drago mi je što sam dobio nagradu i posvećujem ju Gordanu Boljatu. Za njega je ovo najvažniji turnir, dugo godina ga nismo osvojili i večeras je došao red na nas jer smo bili najbolja momčad. Najbitnije je da smo se okupili da pomognemo ovoj djeci ", rekao je Livaja za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na turniru Četiri kafića okupila su se poznata imena hrvatskog nogometa: Mario Pašalić, Andrija Balić, Nikola Vlašić, Senijad Ibričić, Ivica Mornar, Marino Biliškov, Tonći Kukoč, dinamovac Nikola Moro, Duje Ćaleta-Car, Marko Livaja, Stanko Bubalo, Robert Jarni...

U dosadašnjim izdanjima ovog sad već legendarnog humanitarnog turnira, skupljeno je preko tri milijuna kuna, uglavnom za potrebe Centra za rehabilitaciju "Mir" u Rudinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo