TRIBINE SU GORJELE: / Osijek u Gradskom vrtu srušio velikog Hajduka

Image

Nogometaši Osijeka pobijedili su u utakmici 34. kola Prve HNL Hajduk s 2-1 (0-0).

1.5.2016.
17:35
VOYO logo

U utakmici koja nije mogla utjecati na plasman niti jedne ekipe, jer je Osijek i prije nje osigurao osmo mjesto koje garantira ostanak u ligi, a Hajduk je još ranije osigurao treće mjesto, sva tri boda pripala su domaćim nogometašima koji su preko JosipaKneževića u dva navrata uspjeli pogoditi mrežu mladog vratara Hajduka IveGrbića, a Hajduk je tek u finišu iz kaznenog udarca uspio ublažiti poraz.

Dominacija Hajduka

Prvo poluvrijeme proteklo je u laganoj terenskoj dominaciji Hajduka koji je uputio više izravnih udaraca na gol domaćeg vratara vratara ZvonimiraMikulića. Nogometaši Osijeka prvi su i jedini put u prvom dijelu zaprijetili u 11. minuti kada je oštar udarac Mijača obranio Grbić. Sve ostalo pripalo je Hajduku odnosno njegovom najboljem igraču i kapetanu Tinu SvenuSušiću koji je u 13,, 24. i 41. minuti odlično pucao, ali je u sva tri navrata njegove udarce zaustavio Mikulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

Hajduk izgubio u paklenoj atmosferi Gradskog vrta

Image

Hajduk izgubio u paklenoj atmosferi Gradskog vrta

Golovi pali u nastavku

Svi golovi pali su u drugom dijelu, a domaći su došli u vodstvo u 50. minuti nakon što obrambeni nogometaši Hajduka nisu uspjeli izbiti loptu izvan šesnaesterca ona je došla do branića JosipaKreževića koji je oštrim udarcem iz poluvoleja šalje u mrežu nemoćnog Grbića. Isti grač u 74. minuti glavom postiže i postiže i drugi zgoditak, a to su bili i prvi prvenstveno pogoci ove sezone Kneževića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tračak nade za goste pojavio se u 84. minuti kada je sudac Pajač dosudio jedanaesterac nakon što je u svom kaznenom prostoru Lukić igrao rukom. Siguran realizator najstrože kazne bio je Sušić koji time postavlja konačni rezultat utakmice.

Osijek dva kola prije kraja prvenstva ima a 33 boda, a pretposljednja Istra 1961 23, dok je Hajduk ostao na 58 bodova što je nedostižna prednost za četvrtoplasiranu Lokomotivu sa 49 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je odigran na stadionu Gradski vrt, a sudio je pred 1.500 gledatelja Pajač iz Zeline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo