TRENUTAK KAD SU SE NAVIJAČI REALA UHVATILI ZA GLAVU: / Pogledajte što su napravili Ramos i Ronaldo

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Reala doživjeli su težak poraz od Tottenhama na Wembleyu (3:1). Drugi im je to uzastopni poraz nakon što su prošlog vikenda doživjeli potop u Gironi.

2.11.2017.
9:36
Screenshot
VOYO logo

Dovoljan razlog da se upali alarm. Pitanje je samo kako će Zinedine Zidane vratiti momčad na pobjedničke staze jer igra Reala niti malo nije nalik onoj s kraja prošle sezone kada su pomeli Juventus u finalu Lige prvaka ili s početka ove kad su razbili Barcelonu u dvije utakmice španjolskog Superkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokaz da se nešto radikalno mora promijeniti je vidljiv i kod situacije pri vodstvu 2:0 za Tottenham. Imali su Madriđani izvrsnu priliku nakon ubačaja iz kornera, ali Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo nisu se mogli dogovoriti tko će pucati po golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj rezultat nije sprava slika onog što se dešavalo na terenu, ali ne želim uzeti nikakve zasluge Tottenhamu. Igrali su vrlo dobro i odlična su momčad sa sjajnim stadionom i navijačima koji rade razliku. Napravili smo neke sjajne stvari tijekom utakmice, ali njih je zasjenio rezultat", kazao je poslije susreta kapetan Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno nam je da su navijači razočarani nakon naših posljednjih rezultata, ali Real Madrid se uvijek vraća i ako netko misli da smo gotovi pokazat ćemo gdje im je mjesto. Uvijek nakon nekoliko poraza ljudi počnu pričati o krizi. Moramo ostati mirni u ujedinjeni. Još uvijek smo živi u našem omiljenom natjecanju. Znamo da ćemo se uskoro vratiti", poručio je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo