TREĆI TRENER U SEZONI: / Trener koji je Dinamu donio dvostruku krunu preuzeo Istru

Image

Nogometaši Istre 1961 dobili su i trećeg trenera ove sezone, momčad je nakon Gorana Tomića i Darka Raić-Sudara, koji je na klupi "zeleno-žutih" bio samo priveremno rješenje, preuzeo Marijo Tot.

30.12.2016.
14:34
VOYO logo

Nekadašnji igrač zaprešićkog Intera i Celja, u trenerskoj karijeri može pohvaliti osvojenom dvostrukom krunom s Dinamom. Bio je pomoćnik Vahidu Halilhodžiću koji je smijenjen u svibnju 2011. godine pa je Tot do kraja prvenstva vodio momčad te osvojio i Kup Hrvatske u finalu protiv Varaždina.

U HNL-u je nakon toga vodio i Lokomotivu, ali je smijenjen nakon četiri mjeseca, a na početku karijere bio je pomoćni trener Srećku Juričiću u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radio u Kini

Četrdesetčetverogodišnji stručnjak radio je i u Kini gdje je vodio kineskog superligaša Changchun Yatai i Harbin Yiteng.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Davno sam se vratio iz Azije, to je za mene otvorena priča, ali ne sada, jer imam velike planove s Istrom. Volio bih u Puli ostati što dulje. Želimo se podići u drugom dijelu sezone, a dogodine od samog početka prvenstva bili spremni za ozbiljniji rezultat", izjavio je Tot za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo