TREĆA SREĆA U 'VELIKOJ JABUCI': / Blanka Vlašić lovi najbolji rezultat sezone

Image
Foto: AFP

Blanka Vlašić u subotu će nastupiti na mitingu Dijamantne lige u New Yorku.

11.6.2015.
12:27
AFP
VOYO logo

"Ovo će biti moj treći nastup u New Yorku, prva dva bila su po jako teškim vremenskim okolnostima, po kiši i hladnoći. Čini se da će nas ovaj put dočekati lijepo vrijeme što me jako raduje jer je staza u New Yorku uistinu jako dobra.

Period nakon Rima provela sam radno i ne osjećam neke bitne posljedice intenzivnih skokova u Rimu. Još uvijek me malo boli desna ahilova tetiva, no vjerujem da mi to neće predstavljati problem na samom natjecanju", rekla je Vlašić uoči odlaska u Ameriku gdje će braniti pobjedu iz 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jaka konkurencija u New Yorku

Glavne suparnice u New Yorku Blanki će biti pobjednice prva dva ovogodišnja mitinga Dijamantne lige, Litavka Airine Palšyte i Španjolka Ruth Beitia, zatim Poljakinja Justyna Kasprzycka, ali i još jedna povratnica na skakališta, Amerikanka Chaunte Lowe.

"Ne znam tko skače u New Yorku, bit ću kao i uvijek koncentrirana na sebe i svoje skokove. Očekujem, naravno, svoj najbolji rezultat sezone, no ne usuđujem ga se najavljivati sa sigurnošću. Idem korak po korak i polako ali sigurno se uvodim u ovu novu sezonu", zaključila je Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo