TOTALNI SMIJEH: / Ronaldo i James se 'sprdali' s Marcelom usred TV prijenosa

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Smiješna situacija dogodila se nakon prijateljske utakmice između Real Madrida i Galatasaraya na Santiago Bernabeu, a u glavnoj ulozi bili su Marcelo, Ronaldo i James Rodriguez.

19.8.2015.
17:19
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Real Madrid je na svom travnjaku u utorak na večer svladao Galatasaray 2:1, a sjajni brazilski branič Marcelo završio je na naslovnicama diljem Španjolske zbog svog sjajnog solo prodora koji je okrunio pogotkom za konačnih 2:1 Kraljeva.

Nakon susreta, španjolski novinari sjatili su se oko brazilske nogometne zvijezde a u trenutku davanja intervjua za španjolsku TV, Cristiano Ronaldo je došao na ideju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ponajbolji nogometaš svijeta se odlučio malo našaliti sa svojim suigračem pa mu se u trenutku davanja izjava zajedno sa Jamesom Rodriguezom prišuljao iza leđa, te mu s lijeve strane glave napravio smiješnu grimasu, dok mu je James dobacio nešto smiješno. Marcelo se samo nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna atmosfera u Realu-dobra vijest za Kovu

Očito jako dobra atmosfera vlada u redovima Real Madrida uoči početka nove sezone u kojoj Kraljevi žele isprati gorak okus prošle sezone u kojoj nisu osvojili niti jedan važan trofej. Dobra je to vijest i za našeg reprezentativca Matea Kovačića koji je u srijedu i službeno postao igrač Reala.

Hrvat bi se u takvom ambijentu trebao brzo prilagoditi na novi klub, a nije da je baš Kova naviknuo na dobru atmosferu u momčadi jer u Interu baš i nisu cvjetale ruže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza spomenutog talijanskog kluba je loša sezona u kojoj su ostali bez nastupa u Europi, ali za Kovačića sada slijede velike stvari, najveće u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo