TOTALNA DRAMA S HALILOVIĆEM: / Otkriveno zašto se Barcelona odriče 'hrvatskog Messija'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Karijera Alena Halilovića je u zastoju otkako je iz Španjolske prešao u Bundesligu, iz Gijona u HSV, a njemu toliko željeni povratak na Camp Nou, u ovom se trenutku čini nemogućim.

17.11.2016.
13:01
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Barcelona je hrvatskog veznjaka ovog ljeta prodala za pet milijuna eura, s pravom prvokupa za deset milijuna, ali kako piše Goal, to se neće dogoditi. Ne samo zato jer Halilović igra sve manje u HSV-u...

Image
ŠPANJOLCI SE RASPISALI O DRAMI HRVATSKOG DRAGULJA: /

Utučeni Halilović na zimu odlazi iz HSV-a?

Image
ŠPANJOLCI SE RASPISALI O DRAMI HRVATSKOG DRAGULJA: /

Utučeni Halilović na zimu odlazi iz HSV-a?

Zapelo na financijskim zahtjevima

Mladi hrvatski reprezentativac ovog je ljeta imao ponude španjolskih klubova, zvali su ga Valencia, Sevilla i Villarreal, a najdalje je u pregovorima otišao klub s Mestalle. No, zapelo je na financijskim zahtjevima obitelji Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Valencijom je sve bilo dogovoreno ovog ljeta, ali je transfer propao u zadnji čas, jer je Alenov otac od sportskog direktora Susa Garcije Pitarcha tražio 50 posto od transfera, 2,5 milijuna eura. Valencia je to odbila, a tu informaciju doznali su i ostali klubovi koji su htjeli Halilovića. Sevilla i Villarreal su odustali od Alena", doznalo se iz izvora bliskom igraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona iz lošega u gore

U međuvremenu, 20-godišnji hrvatski veznjak je na "suhom doku" u Hamburgu.

Kod bivšeg trenera HSV-a Bruna Labbadije igrao je malo, a stvari su se pogoršale dolaskom Marcusa Gisdola koji potencira defanzivni način igre, u kojemu se hrvatski veznjak ne snalazi. Ove sezone, Alen je skupio sedam nastupa u Bundesligi i njemačkom Kupu, jednom je započeo u prvih 11 (tad je zamijenjen na poluvremenu) i ima jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škripalo je i u reprezentaciji, Halilović je otpao s popisa za Euro, nakon toga preskočio je akciju s mladom reprezentacijom, ali je to, nakon dopisa iz HSV-a ipak izglađeno pa je Alen nastavio s nastupima za U-21 momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo