OGLAS

TORCIDA OPET NABIJA RAČUN OMILJENOM KLUBU: / Palili bengalke, stolice na tribini, topovski udar...

Image
Foto: Pixell

U okviru projekta “Izravna prevencija navijačkoga nasilja” promatrači HHO-a pratili su utakmice 30. kola MAXtv Prve HNL, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

27.4.2017.
17:08
Pixell
VOYO logo

HNK RIJEKA NK OSIJEK 2 : 0

Najdraža Rijeko..., orilo se svih 90 minuta na Rujevici u utakmici 30. kola MAXTV Prve HNL koja je odigrana u utorak, 25. travnja u 20.00 sati.Na stadionu Rujevica okupilo se preko 5.000 gledatelja, među kojima su navijanjem prednjačili pripadnici Armade, njih oko 1.000, mada se može reći da je te večeri cijelo gledalište bilo Armada. Iz Osijeka je pristiglo tek dvadesetak pripadnika Kohorte (NK Osijek). Navijalo se glasno i žestoko, ali bez ikakvih ispada. Može se i ovom prilikom uputiti primjedba Armadi koja je posljednjih desetak minuta izvodila i pjevala svoju krajnje vulgarnu i seksističku interpretaciju poznatog hita Rajka Dujmića i Novih fosila „Kako je dobro...“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PIROMANSKO-BOMBAŠKA FEŠTA STIGLA NA NAPLATU: Disciplinski sudac ‘opalio po džepu’ Dinamo i Hajduk

Image

PIROMANSKO-BOMBAŠKA FEŠTA STIGLA NA NAPLATU: Disciplinski sudac 'opalio po džepu' Dinamo i Hajduk

Image

PIROMANSKO-BOMBAŠKA FEŠTA STIGLA NA NAPLATU: Disciplinski sudac 'opalio po džepu' Dinamo i Hajduk

Image
Image

NK SLAVEN BELUPO – GNK DINAMO 2 : 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica odigrana 25. travnja 2017. u Koprivnici pred oko 1.600 gledatelja od kojih oko 300 pripadnika BBB (navijačka skupina GNK Dinamo). Utakmica je protekla u relativno mirnoj atmosferi uz iznimku 1. i 51. minute kada su BBB skandirali “Mamiću Cigane”, odlazi iz svetinje“, „I kolcem i lancem i bokserom u glavu, za Dinamovu slavu“, te „ Pili smo pelina, pušili smo trave najviše volimo Mamića bez glave“.

Image
Image

HNK HAJDUK – RNK SPLIT 5 : 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica 30. kola MAXTV Prve HNL odigrana u srijedu 26. travnja u 29.00 sati na stadionu u Poljudu pred preko 5.500 gledatelja, od kojih čak 3.000 pripadnika Torcide ( navijačka skupina HNK Hajduka).

Susret je pratila uobičajena Torcidina scenogerafija i verbalne poruke i sve tu u drugom poluvremenu, koje je počelo s dvije bengalke zapaljene u 47. i 49. minuti. U razdoblju između 53. i 57. minute skandiraju pjesmu koja se čula u Zagrebu prilikom utakmice Lokomotive i Hajduka "Za dres sveti i za boje u rat ćemo sa svima, sprečiti nas u tom neće zakon ni murja. Uništili Hrvatsku ste i igru nam najdražu, svakom od vas šugavaca, jebat ćemo majku. Na robije svi smo spremni, i pljuvanje jako, za Hrvatsku i za Hajduk idemo u zatvor...."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

U 58. minuti odjekuje „HNS pederi, nogomet ste sjebali”, a između 59.-61. minute slijedi bakljada - 20bengalki, te topovski udar u 61. minuti. Dvije minute kasnije (63.) zapaljene su stolice na južnoj tribini, a dva plamena na razlicitim mjestima trajala su do kraja utakmice. Nakon svega u 84-oj slijedi skandiranje „Žužule Turčine, napuši se kurčine”, a odmah nakon toga „Jebo vas Mamić”, a u 87-oj pale dimnu kutiju. Svoju navijačku „feštu” Torcida u posljednje dvije minute popraća skandiranjem „Hrvatska policija, mito i korupcija”.

Image
Image
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo