TO SE ZOVE GROZNA VEČER: / Prvo legendi dali krivi dres, a onda izgubili od najvećeg suparnika

Image
Foto: AFP

Neće po dobru ovaj dan pamtiti nogometaši Tottenhama.

23.9.2015.
22:50
AFP
VOYO logo

Umjesto Gretzky pisalo je Gretsky. A onda se Spursima ukazao Flamini. Francuz je zabio dva gola u pobjedi Arsenala, Dinamovog suparnika u Ligi prvaka. Flamini je pogodio u 28. i 78. minuti, a Chambers je autogolom u 56. minuti dao nadu Tottenhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sve je ostalo samo na tome. Tako su Topnici nakon poraza u 1. kolu skupine F Lige prvaka protiv Dinama (2:1) i ligaškog od Chelsea proteklog vikenda (2:0) konačno isprali gorak okus tih poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United nije imao problema protiv Ipswicha. su na svom travnjaku s 3:0 prošli u sljedeće kolo Liga kupa. Golove za United zabili su Rooney u 23., Pereira u 60., te Martial u 92. minuti. Ovo je treći uzastopni gol za Francuza, dva je zabio Southamptonu u nedjelju.

Image
BAČENI NOVAC? /

Evo kako je najskuplji tinejdžer svijeta donio pobjedu Unitedu

Image
BAČENI NOVAC? /

Evo kako je najskuplji tinejdžer svijeta donio pobjedu Unitedu

Chelsea i Norwich uspješni

Chelsea je na gostovanju kod Walsalla slavio s 4:1. Prvaci Engleske poveli su golom Ramiresa u 10. minuti, a na 2:0 povisio je Remy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći nogometaši smanjili su na 1:2 pogotkom O'Connora. Kenedy Nunes zabio je za 1:3, dok je konačnih 1:4 postavio Pedro u 92. minuti.

Norwich je s 3:0 potopio WBA. Jarvis M. je započeo pobjedničku noć za Norwich pogotokom u 62. minuti, dok je na 2:0 povisio Lafferty.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WBA je do kraja susreta pokušavao na sve mile načine zabiti barem gol, ali nije išlo. Norwich je zabio i treći pogodak na susretu, a za to je zaslužan Pocognoli koji je zabio autogol.

Iznenađujući poraz Svraka, Southampton potopio Milton Keynes

Od ostalih susreta, igrali su još Newcastle i Sheffield Wednesday, a Svrake su doživjele iznenađujući poraz 0:1 na svom travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crystal Palace je s 4:0 bio bolji od Charltona, dok je Southampton zalječio svoje frustracije nakon poraza od Manchester Uniteda nad Milton Keynesom 6:0.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo