TO BI BILA SENZACIJA: / Ronaldinho i Eto'o opet u istom klubu?

Image
Foto: AFP

Nekad su zajedno u dresu Barcelone lomili suparnike i oduševljavali ljubitelje nogometa diljem globusa, a danas bi opet mogli zaigrati u istom klubu.

17.6.2015.
15:43
AFP
VOYO logo

Takav je scenarij neočekivano najavio ambiciozni predsjednik novog turskog prvoligaša Antalyaspora Gültekin Gencer koji tvrda da će Eto'o ovaj tjedan raskinuti ugovor sa Sampdorijom i potpisati za njegov klub.

"Postigli smo dogovor s Eto'om i njegovim agentom. Samo još moramo doraditi neke detalje. Sampdoria mora raskinuti ugovor s njim, a njezini su nam čelnici obećali da će to napraviti ovaj tjedan", rekao je Gencer turskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brat stiže na pregovore

No, nije stao samo na tome. Tvrdi da pregovara i s nekadašnjim najboljim svjetskim nogometašem Ronaldinhom koji trenutno igra za meksički Queretaro.

"Otvaramo pregovore s Ronaldinhom. Njegov brat Roberto Asis u četvrtak stiže u Antalyju, a dan kasnije krećemo s razgovorima", dodao je Gencer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinho je igrao za Barcelonu od 2003. do 2008. godine, a Eto'o od 2004. do 2009. Brazilac je s katalonskim ponosom osvojio jednu Ligu prvaka i dva španjolska prvenstva, dok je Kamerunac bio uspješniji: na kontu ima tri španjolska i dva europska naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo