ZIDANE MISLI DRUGAČIJE

TKO SE JOŠ SJEĆA DE GEE? REAL PRONAŠAO BUDUĆEG VRATARA: ‘Perez je opsjednut njime’

Nakon što je prošlog lejta u završnici prijelaznog roka neslavno propao transfer španjolskog vratara Davida de Gee iz Manchester Uniteda u Real Madrid gotovo cijela nogometna javnost bila je uvjerena da će Florentino Perez godinu dana kasnije krenuti opet krenuti po njega.

Međutim, klupu Manchester Uniteda peruzeo je Jose Mourinho, a od tada više nitko ne spominje odlazak De Gee iz Manchestera. Zinedine Zidane u nekoliko je navrata ponovio kako je zadovoljan momčadi koju ima na raspolaganju kao i prvim vratarom Keylorom Navasom.

Okrenuli se prema Italiji

Međutim, aktualni prvaci Europe sada su se okrenuli prema Italiji gdje odrasta zvijezda u usponu. Riječ je o Milanovom vrataru Gianluigiju Donnarummi. Kako piše španjolski Sport 17-godišnji vratar postao je opsesija Florentina Pereza te ga vidi kao Navasovog nasljednika.

FBL-EURO-2016-MATCH43-ITA-ESP

No, napominju kako Zinedine Zidane na tom mjestu vidi svoga sina Lucu koji je već upisao nastupe za francuske mlade reprezentacije. Donnarumma je pak prošlog tjedna u prijateljskoj utakmici između Italije u Francuske postao najmlađi vratar svoje reprezentacije u povijesti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr