TKO JE SLJEDEĆI? / Stipe Miočić mogao bi braniti naslov svjetskog prvaka protiv splitskog zeta

Image
Foto: Screenshot/YouTube
Image
Foto: Screenshot/YouTube

Već se nagađa tko će biti sljedeći suparnik Stipe Miočića koji je u 1. rundi prošlog vikenda nokautirao Juniora dos Santosa.

18.5.2017.
16:43
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Ako bi se dogodio meč Miočića i Velasqueza, bio bi to dvoboj koji bi se posebno pratio u Rtini i Splitu. Miočići su porijeklom iz mjesta pored Zadra, dok je supruga meskičkog borca porijeklom iz Splita.

Image
STIPE MIOČIĆ SUSPENDIRAN NAKON NOKAUTA DOS SANTOSA: /

Teksaška atletska komisija donijela odluku

'Velasquez je bio oduševljen Splitom'

"A kod nas se kaže da si odande odakle ti je žena", kazao je Branko Cikatić, "hrvatski Tigar", svojedobno svjetski prvak u K-1 turniru i prva borilačka zvijezda u tada novonastaloj Hrvatskoj u razgovoru za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velasquezova supruga Michelle Borquez Velasquez porijeklom je iz Splita, tu joj još živi baka. Upoznao sam ih prje par godina, Velasquez je bio oduševljen hranom i gradom, ostali smo u kontaktu. Upoznao sam mnoge borce, s nekima se i privatno družio, a on mi je, uz Overeema, najdraži.", dodaje Cikatić.

Velasqueza su mnogi vidjeli na vrhu MMA svijeta, jer je kompletan borac, ali karijeru su mu obilježile ozljede. Njegove tri borbe s Juniorom dos Santosom u UFC-u uistinu su bile spektakularne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Stipe je ispunio moja očekivanja'

"Stipe je protiv Dos Santosa ispunio moja očekivanja. Brazilac je već pomalo istrošen borac, doživio je puno nokauta u karijeri. On i nije Stipina klasa", dodao je Cikatić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O trećoj Miočićevoj obrani naslova, protiv Velasquza, Cikatić kaže:

"Stipe je krupniji i bolji u ‘stojci’, a Cain je bolji u parteru. Bilo bi zanimljivo da se organizira u Hrvatskoj, ali teško će to ići, zbog financijskih razloga. Nadam se da će Cain dobiti priliku protiv Stipe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo