TKO JE NAJPLAĆENIJI IZBORNIK U EUROPI? / Objavljena lista na kojoj se nalazi i Ante Čačić

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatski izbornik Ante Čačić našao se na popisu najplaćenijih trenera koji će sudjelovati na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

23.3.2016.
17:35
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Na lisi Finance Footballa bivši trener Dinama zauzeo je 16. mjesto. Prema njihovoj procjeni Čačić mjesečno zarađuje 20 833 eura, dok mu je plaća na godišnjoj razini 250 tisuća eura. Ta ga brojka stavlja na 16. mesto najplaćenijih izborinika.

Samo Vrba slabije plaćen

Najviše zarađuje Englez RoyHodgson. Njemu mjesečno pripada gotovo dvostruko više nego Čačiću godišnje. Iza njega su Talijan AntonioConte , turski izborniik FatihTerim i Nijemac JoachimLöw. Dugogodišni izbornik Šapanjolske VicentedelBosque na petom je mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je i to da je iz skupine u kojoj će igrati Hravstke, češki izbornik PavelVrba jedini koji je manje plaćen od Čačića. On se nalazi na 17. mjestu s mjesečnim prihodina od 18 333 eura, dok godišnje zaradi 220 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hrvatska otvara Euro protiv Turske 12. lipnja, a potom će igrati sa Češkom i Španjolskom.

"Treba malo proanalizirati, ali činjenica je da nema lake skupine, a ova je uvjetno rečeno jedna od zahtjevnijih. Mislim da se Hrvatska sa svim ovim momčadima može ravnopravno nositi, premda treba istaknuti Španjolsku koja je kao aktualni prvak Europe favorit skupine”, rekao je Čačić nakon što je doznao suparnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvaranje s Turskom

“Bit će zanimljivo i neizvjesno, imamo priliku uzvratiti Turcima za ono nesretno ispadanje u Austriji, a Češka je jako dobro vođena u mandatu izbornika Vrbe. Mislim da je dobro što sa Španjolskom igramo kasnije, oni će vjerojatno tada već razmišljati i o drugom krugu i mi u tome također vidimo svoju šansu”, dodao je.

“Nemamo pravo ustuknuti, moramo se protiv svakoga pokušati nametnuti i prezentirati svoju neupitnu kvalitetu. Uvjeren sam da ćemo u tome uspjeti”, zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo