TEŠKI DANI ZA KAPETANA: / 'Ovih 14 dana bilo mi je najteže razdoblje u reprezentativnoj karijeri'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je ostala bez Duvnjaka na samom otvaranju prvenstva.

26.1.2018.
20:30
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak osvrnuo se na Europsko prvenstvo nakon nakon što zbog ozljede u prvoj utakmici protiv Srbije nije mogao pomoći suigračima da dođu do boljeg plasmana.

"Nažalost dogodilo se to što se dogodilo. Protiv tog ne možemo ništa. Ozljede su sastavni dio sporta. Podredio sam sve prvenstvu, ali onda se dogodilo to što se dogodilo. Nadam se da ću brzo na parket. Ovo mi je definitivno najtežih 14 dana otkako sam u reprezentaciji. Bilo je to 14 dana razmišljanja, 14 dana gledanja da se uspijem vratiti. Nažalost nismo uspjeli. List j bolje, ali nije spremno za napore", izjavio je Duvnjak za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budućnost

"Da je Hrvatska prošla bi li mogao igrati? Teško je za reći sada. Sve sam podredio da se što prije vratim, a i teško je to reći...", dodao je. Potom se osvrnuo na utakmice sa Švedskom i Francuskoj koje su Kauboje koštale plasmana u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo lošu utakmicu protiv Švedske i jedno poluvrijeme protiv Francuske. Teško je naći razloge. Sa Švedskom smo u cijeloj utakmicu podbacili. Čestitke dečkima za poluvrijeme protiv Francuske. To imaju samo prave ekipe. Nažalost nismo uspjeli doći do polufinala. Vidim hrvatski rukomet u budućnosti opet gore", optimističan je Duvnjak.

"Nekad u sportu treba imati sreće. Ovo prvenstvo opet nismo imali sreće. Puno toga se treba poklopiti da dođemo do kraj. Nadam se da ćemo imati priliku za razliku od zadnja tri prvenstva", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo