MAMIĆ VS OSTOJIĆ: / Probajte pogoditi koliko je puta Mamić rekao Ostojiću da laže

Image
Foto: Screenshot: HRT

U HRT-ovoj emisiji 'Otvoreno' bilo je prilično burno. Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić UŽIVO se osvrnuo na navodni poziv policije da se vrati u Hrvatsku.

2.7.2015.
23:10
Screenshot: HRT
VOYO logo

Teške optužbe pale su u HRT-ovoj emisiji Otvoreno. Zdravko Mamić svašta je imao za kazati ministru policije Ranku Ostojiću, nazvavši ga i lažovom.

"Radi se o laži i manipulaciji koja je plasirana od ministra Ostojića, kojeg sam doživljavao kao prijatelja i domoljuba. Ranko, laže! Nemam poziva u 15.25 o kojem priča. Lažeš, lažeš. Nemam nalog niti od jedne službe da se vratim. Zato ću se vratiti u nedjelju kad završim s pripremama moga kluba. Ili neka mi se kaže kome da se sutra javim, ja ću se javiti", kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Lažete, lažete, ministre, lažete'

Ostojić mu je odgovorio kako to ne radi ministar nego policija. Dodao je i kako je policija zvala Mamića i kazala mu da dođe, na što je on odbio doći.

"Lažete, lažete, ministre, lažete. Idemo na detektor laži. Istragu vode on, Milanović i Bertina. Sijete strah i izazivate bratoubilački rat u Hrvatsko", ljutito će Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo