TEŠKE OPTUŽBE IZ SRBIJE: / 'Raonić i Murray su se sve dogovorili, zato Nole više nije prvi!'

Image

Prije deset dana Novak Đoković predao je titulu prvog svjetskog reketa Britancu Andyju Murrayu.

15.11.2016.
21:20
VOYO logo

Ta je vijest posebno pogodila njegove sugrađane i tamošnje medije. Sada je pak objavljena priča da je Miloš Raonić, Kanađanin crnogorskog podrijetla, direktno pomogao Britancu da preuzme vrh.

Raonić je, naime, predao polufinalni meč turnira u Parizu. Njegov liječnički tim tada je kao razlog naveo da je došlo do puknuća mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sportski liječnik Moma Jakovljević u razgovoru za Alo izjavio je kako je Raonić sve izmislio jer bi bio medicinski fenomen u roku deset dana oporaviti se od takve ozljede. Kanađanin je ove nedjelju zaigrao u prvom kolu završnog Mastersa u Londonu te je bez većih poteškoća pobijedio Gaela Monfilsa (6:3, 6:4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je stvarno izjavio da je potrgao butni mišić onda je slagao. Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mjesec dana. Čak i da je došlo do nekakvog istegnuća i da nije trenirao sve te dane, opet se ne bi mogao oporaviti u ovako kratkom roku. Mogao je reći da nije dobro ili navesti neki drugi razlog, ali ovo je smiješno", tvrdi Jakovljević.

Potom je dao svoje viđenje stvari, tj. zašto bi Raonić pomogao Murrayu da bude prvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su se dogovorili što će tko kome kompenzirati jer je poznato da u svakom sportu svi žele srušiti prvaka. Udruže se drugi, treći, peti šesti....Na prvaka udaraju svi koji su ispod njega. Tako je u svakoj profesiji, ne samo u tenisu. Pokušavaju ga destabilizirati, ali ne treba se na to obazirati. Sada neki govore kako je zbog načina ishrane pao na drugo mjesto, to je lupetanje. Došlo je do zamora materijala, ali brzo će se Nole vratiti", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo