Teo: Nisam pričao sa Krstićem godinu dana!

Košarkaš CSKA priznao da je bio u svađi sa zemljakom

31.12.2012.
10:33
VOYO logo

Jedan od najboljih košarkaša Evrope na poziciji plejmejkera Miloš Teodosić bio je specijalan gost ruskog rsport.ru portala.

Teodosić je otkrio da je bio u svađi sa saigračem iz CSKA i reprezentacije Srbije Nenadom Krstićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Imali smo jedan konflikt pre tri-četiri godine na treningu. Posle toga nijedan od nas nije hteo da počne da priča prvi, jer smo previše ponosne osobe. Nismo razgovarali godinu dana. Iskreno, tada smo, ja mislim, najbolje igrali i imali smo sjajnu komunikaciju na terenu. Godinu dana posle toga, došli smo na okupljanje reprezentacije, otišli na žurku i jednostavno ponovo progovorili - rekao je Teodosić.

On je otkrio da je kao mali najviše vremena provodio igrajući fudbal, a da je uglavnom bio golman. Srpski plejmejker, koji je veliki fan Crvene zvezde, kaže da u Rusiji navija za Spartak, ali i da je rivalstvo koje vlada između beogradskih rivala daleko veće od onog koji postoji u Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Krstić navija za Partizan. Šalimo se i zabavno je. Sada nam se pridružio i Micov, za koga iskreno nemam pojma za koga navija. Danas kaže Partizan, sutra Zvezda - naveo je Teodosić, koji u Moskvi dosta vremena provodi i sa nekadašnjim prvotimcima Partizana, sada fudbalerima moskovskih klubova CSKA i Dinamo, Zoranom Tošićem i Marko Lomićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo