NOVE OPTUŽBE

ZLOČESTI DEČKO SVJETSKOG TENISA RASPALIO PO ĐOKOVIĆU: ‘Nisam Novak da glumim ozljedu, stvarno mi je išla krv’

Ponašanje prvog igrača svijeta Novaka Đokovića u finalu nedavnog US Opena i dalje je tema o kojoj se priča u teniskom svijetu.

Švicarski tenisač Stan Wawrinka u finalu posljednjeg Grand Slam turnira godine bio je bolji sa 6-7 (1), 6-4, 7-5, 6-3, a Đoković je u četvrtom setu, pri vodstvu suparnika s 3-1, zatražio medicinski time-out zbog navodnih žuljeva i problema s noktima na nožnim palčevima. No, Đoković nije bio na servisu, tako da je dobio stanku protiv pravila. Mnogi u teniskom krugovima su uvjereni da je to napravio namjerno kako bi poremetio ritam Wawrinki uoči njegova servisa.

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN NOVAKA ĐOKOVIĆA: ‘Ukazuju mu pomoć, a pet minuta kasnije trči kao Usain Bolt’

‘Ne želim uzimati predah’

Tako razmišlja i ‘zločesti’ dečko svjetskog tenisa, Australac Nick Kyrgios, koji je i sam morao tražiti medicinski time-out tijekom dvoboja Davis Cupa protiv Slovačke. Kyrgios je u meču protiv Andreja Martina u jednom trenutku imao krvarenje iz nosa, ali je svejedno bilo pitanja nakon ogleda.

“Čovječe, stvarno mi je išla krv iz nosa. Nisam pokušao izvesti ono što je napravio Novak na US Openu. Ja želim igrati i ne želim uzimati predah”, Kyrgiosova je izjava koja se sasvim sigurno neće svidjeti Đokoviću.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr