KRAJAN POTVRDIO NEIGRANJE ĆORIĆA: / Izbornik progovorio i o razlazu s Anom Konjuh

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
3.9.2017.
15:30
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

"Prekid suradnje s Anom Konjuh došao je na obostranu inicijativu. Ni ona ni ja nismo bili potpuno zadovoljni pa smo zaključili da je onda za oboje najbolje da svatko krene svojim putem", izjavio je u nedjelju Krajan komentirajući vijesti objavljene u nedjeljnom izdanju Sportskih novosti.

‘NEMOJ, MOLIM TE, VIŠE NIŠTA DA MI KAŽEŠ!?’: BiH tenisač i hrvatska sutkinja napravili šou na US Openu

"Što se tiče Borne Ćorića, nesporazumi su izglađeni i dogovreno je da će se vratiti u reprezentaciju, ali bilo je već i prije rečeno da će u Kolumbiji igrati, ako će imati zadovoljavajući renking. Kako to nije slučaj, bit ćemo bez njega u Bogoti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak će Krajan objaviti sastav za Kolumbiju

Izbornik će u utorak objaviti sastav u kojem bi trebali biti Marin Čilić, Franko Škugor i Nikola Mektić, a za mjesto četvrtog igrača koji će zamijeniti Ćorića, vrlo velike izglede ima 26-godišnji Viktor Galović, trenutačno 244. na pojedinačnoj ATP ljestvici, koji nikada nije još igrao za reprezentaciju, ali je svojim igrama u ovoj sezoni skrenuo pažnju na sebe.

Od početka godine ovaj je tenisač rođen u Novoj Gradiški, a nastanjen u talijanskom Busseru, napredovao za više od 250 mjesta na ljestvici. Galović je tijekom srpnja iz kvalifikacija došao do naslova na ATP Challengeru u talijanskom Recanatiju na tvrdoj podlozi, a već sljedećeg tjedna na zemljanoj podlozi došao i do finala Challengera u njemačkom Braunschweigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig neće nastupiti u Bogoti

Unatoč Ćorićevom izostanku i neigranju Ivana Dodiga, Krajan je optimističan po pitanju konačnog ishoda dvoboja u Bogoti.

"S Marinom Čilićem u sastavu mi smo još uvijek favoriti. Vjerujem da možemo ostvariti pobjedu i zadržati mjesto u Svjetskoj skupini", zaključio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj Kolubije i Hrvatske na rasporedu je od 15. do 17. rujna, a igrat će se u glavnom kolumbijskom gradu u prilagođenom prostoru koride. Prvi igrač kolumbijske reprezentacije trebao bi biti Santiago Giraldo, 129. na ATP ljestvici, a momčad pod vodstvom izbornika Pabla Gonzaleza ima vrlo kvalitetan i uigran par u Juan-Sebastianu Cabalu i Robertu Farahu, 22. i 26. na ATP ljestvici igrača parova. Drugi igrač za pojedinačne mečeve trebao bi biti 26-godišnji Eduardo Struvay, 525. na pojedinačnoj ATP ljestvici.

Ovo će biti prvi Davis Cup dvoboj tenisača Hrvatske i Kolumbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo