WAWRINKA ŠOKIRAO PRIZNANJEM: / 'Đokovića sam pobijedio tako da sam sebi nanosio bol'

Image
Foto: AFP, ELSA
Image
Foto: AFP, ELSA
5.10.2016.
22:30
AFP, ELSA
VOYO logo

Samo pet minuta prije početka ogleda u kojem će dohvatiti svoj treći Grand Slam naslov, Wawrinka je grcao u suzama. Priznao je to u razgovoru za švicarski Le Matin Dimanche u kojem je otkrio i sljedeće:

Image
WAWRINKA SREDIO ĐOKOVIĆA: /

Osvojio treći Grand Slam naslov i najveću nagradu u povijesti tenisa

"Mnogi me pitaju kako sam mogao tako nonšalantno izaći na teren, a samo pet minuta prije imao sam napadaj panike i trudio se zadržati suze. Trudio se, ne i uspio. Bio sam pred točkom pucanja, pred trenutkom u kojem iz sebe izbacujete sve. Zaista sam osjećao da sam došao do ruba. Kako sam uspio? Reći ću vam. Nanosio sam sebi bol", priznao je Wawrinka i pojasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušao sam razvući razmjenu udaraca što je više moguće kako bi mi patile noge, a ne glava. Gurao sam se naprijed to trenutka ostajanja bez daha. Nakon toga mozak baš i nije sposoban razmišljati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je da je bio spreman predati meč već u prvom setu.

"Kad sam tako živčan, osjećaj umora osjetno je jači. A noge su me tako boljele. Vikao sam prema svojoj loži da ne mogu, da ću umrijeti, da ne osjećam noge. Patio sam. Gurao sam se do krajnjih granica. Ostao sam toliko bez zraka da sam prigušio male glasove u glavi. Bio sam toliko umoran da ih više nisam mogao čuti", zaključio je pobjednik meča koji je trajao gotovo četiri sata i koji je završio rezultatom 6-7(1), 6-4, 7-5, 6-3 u Wawrinkinu korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo