VIDEO: / NAKLON DO PODA Čitav sportski svijet bi se trebao ugledati na njega...

Sjajni švicarski tenisač Stanislas Wawrinka je u srazu s Francuzom Adrianom Mannarinom napravio potez za svaku pohvalu.

1.4.2015.
12:41
VOYO logo

Sudac meča između Wawrinke i Mannarina na jakom ATP-u u Miamiju pogrešno procijenio jedan potez Mannarina u prvom setu. Francuski tenisač je istrčao puni sprint po skraćenu loptu i vratio ju regularno, no sudac je dosudio dva dodira lopte s terenom i dao bod Wawrinki. Mannarino je, doduše, uspio vratiti lopticu, ali na mreži ga je čekao Wawrinka i koji je lagano potvrdio poen.

No, Mannarino je bio ljut zbog sučevog previda, a Wawrinka je tada odlučio napraviti sjajan fair play potez. Sam je tražio da mu se poništi poen i sudac nije imao izbora nego tako i postupiti. Da ova situacija dobije na težini, u tom trenutku Mannarino je imao break prednost u prvom setu, a sporni poen se odigrao na 15:15 na servis Wawrinke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarskom tenisaču je taj poen bio jako važan, ali ga nije htio osvojiti na nepravedan način, tj uz pomoć sudaca. Na kraju ga je osvojio na pravedan način, kako i dolikuje ovom uistinu velikom sportašu s izrazitom osjećajem za fair - play! Na kraju balade, Mannarino je slavio sa 7:6, 7:6, ali potez Wawrinke definitivno je obilježio ovaj susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo