VELIKI PROBLEMI ZA HRVATSKU UZDANICU: / Pod upitnikom joj je i nastup na Roland Garrosu

Image
Foto: AFP, Mike Hewitt

Mlada hrvatska tenisačica Ana Konjuh (19) ovotjedni je nastup na velikom WTA turniru u Madridu okončala već prvom kolu i to prisilno - morala je predati meč Francuskinji Kristini Mladenovic.

8.5.2017.
22:00
AFP, Mike Hewitt
VOYO logo

Pri rezultatu 1-1 u setovima Konjuh je bila prisiljena odustati od daljnje borbe zbog rupture trbušnog mišića. Otkazala je nakon toga sudjelovanje na WTA turniru koji se sljedeći tjedan igra u Rimu, ali puno veći problem je što joj je pod upitnik došao i nastup na drugom Grand Slam turniru godine Roland Garrosu. Mlada Dubrovčanka se svejedno nada da će zaigrati u Parizu.

"Da, presjeklo me u osmom gemu drugog seta, prilikom servisa. Bilo me je strah da se nešto ne pogorša te sam predala meč. Imala sam ovakvu istu situaciju prije pet godina. Ne sjećam se sad kako je bilo i kako je tada tekao oporavak, ali, nažalost, nije prvi put da imam rupturu trbušnog mišića. Ruptura nije velika, ali... Vraćam se sad u Zagreb. Vidjet ćemo tamo što kažu, tj. kakva je terapija. Uglavnom, Rim smo morali otkazati. Želja je sad spremiti se za nastup u Parizu te igrati na Roland Garrosu, drugom Grand Slam turniru sezone, koji počinje 28. svibnja. Valjda će biti dobro", istaknula je za Dubrovački vjesnik Ana Konjuh koja je od ovog tjedna 29. igračica svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo