TJEDAN IZ SNOVA: / Čilić u prvom finalu turnira iz Masters 1000 serije, za naslov igra i Dodig

Image

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić izborio je nastup u finalu turnira iz Masters 1000 serije koji se igra u Cincinnatiju.

21.8.2016.
9:42
VOYO logo

U susretu kojeg je prekidala kiša Dimitrov je bio taj koji je bolje otvorio meč, a ono najvažnije napravio u sedmoj igri prvog seta kada je oduzeo Čilićev servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riskirao je Dimitrov dosta u ovom meču, a to je na naplatu stiglo u šestom gemu u kojem je Čilić napravio break kojeg je sigurnom igrom do završetka te dionice naplatio ulaskom u treći set u kojem je hrvatski tenisač opasno 'živio'. Imao je Dimitrov prednost 2-0, potom i 4-2, a Čilić se prilično znojio na svoje servise, no trka i trud stigli su na konačnu naplatu u jedanaestom gemu kada je treći put u setu oduzeo servis protivniku i trasirao si put do treće pobjede u njihovom četvrtu međusobnom ogledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred Čilićem je sad 26. finale u karijeri i lov na petnaestu ukupnu pobjedu.

Meč je trajao dva sata i 23 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je u finalu turnira igrati protiv olimpijskog pobjednika Andyja Murrayja protiv kojeg je slavio samo dvaput u trinaest njihovih sučeljavanja. Prvi nositelj je u polufinalu bio bolji od Miloša Raonića rezultatom 6-3, 6-3.

Dodajmo i da će finale igrati Ivan Dodig u paru s brazilskim tenisačem Marcelom Melom nakon što su u polufinalu za manje od sat vremena uvjerljivo nadigrali Kanađane Daniela Nestora i Vaseka Pospišila sa 6-4, 6-1. Suparnici će im biti Nizozemac Jean-Julien Rojer i Rumunj Horia Tecau koji su svladali američku braća Mikea i Boba Bryana 6-3, 7-6(5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo