SRPSKA TENISAČICA OSVOJILA BOL: / Aleksandra Krunić stigla do prvog naslova u karijeri

Image
Foto: Screenshot HRT

Srpska tenisačica Aleksandra Krunić (WTA - 124.) u nedjelju je u Bolu na Braču osvojila svoj prvi WTA naslov u karijeri, nakon što joj je pri vodstvu 6-3, 3-0 Rumunjka Alexandra Cadantu (WTA - 235

11.6.2017.
15:21
Screenshot HRT
VOYO logo

Za 24-godišnju Beograđanku rođenu u Moskvi ovo je najveći trijumf u karijeri i prvi WTA naslov. Do sada su joj najveće pobjede bile na ITF turnirima nagradnog fonda 50.000 dolara u Ankari (2014.), Trabzonu (2013.) i Quanzhou (2010.).

Krunić je u nedjeljnom finalu održanom na bolskom teniskom stadionu odjurila do vodstva 5-1 u prvom setu. Njezinu seriju je 27-godišnja Cadantu nakratko prekinula s dva gema zaredom. No, potom je srpska tenisačica ponovno nanizala četiri gema i slomila otpor Rumunjke koja je odlučila predati meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je ovo moje prvo polufinale, finale i sada naslov. Svi želimo pobijediti bez obzira na način. Žao mi je što ne mogu više uživati u ovome trenutku", izjavila je Krunić u pobjedničkom govoru referirajući se na zdravstvene probleme svoje suparnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandri Krunić je pobjednički trofej uručio hrvatski ministar turizma Gari Cappelli. Uz pehar, srpska je tenisačica zaradila 20.000 dolara i 160 bodova pa će u ponedjeljak biti na 101. mjestu WTA ljestvice, korak do povratka među 100 najboljih tenisačica svijeta.

Finalistica Alexandra Cadantu zaradila je 11.000 dolara i 95 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WTA Bol - finale

Aleksandra Krunić (Srb) - Alexandra Cadantu (Rum) 6-3, 3-0 predaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo