SRBIJA ŠOKIRANA ZBOG IZJAVE TALIJANSKE LEGENDE: / 'Ovo je sramotno, brutalno je napao Novaka'

Image
Foto: AFP, GREG WOOD
11.11.2016.
8:45
AFP, GREG WOOD
VOYO logo

Ovaj 66-godišnji Talijan dao je intervju za Rai Radio 2 i bez dlake na jeziku ‘popljuvao’ bivši broj jedan Novaka Đokovića i sadašnji Andyja Murraya. Panatta je analizirao pad u igri i na ljestvici Đokovića i to je objasnio riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On ima psihičkih problema'

"Đoković misli da je vidio Boga. Ima problem zbog kojeg ne radi dobro. Uz to ima 29 godina i 300 milijuna dolara na bankovnom računu, a angažirao je gurua koji svima obećava mir i ljubav. On ima psihičkih problema, rekao je Adriano Panat i uzburkao duhove u Srbiji.

Image
Image

Naravno, srpski mediji posvetili su pozornost izjavi Talijana. Očekivano! Pa je tako srpski tabloid Kurir donio tekst pod naslovom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramotna izjava talijanske legende, Panata opleo po Novaku: On ima psihičkih problema", naslov je teksta u kojem se ističe:

'Legenda tenisa brutalno napala Novaka'

"Bivši talijanski tenisač i osvajač Roland Garros Adriano Panata nema lijepo mišljenje o najboljim tenisačima svijeta Andyju Murrayu i Novaku Đokoviću".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telegraf, pak, piše:

"Legenda tenisa brutalno napala Novaka: 'Ima 300 milijuna na računu i psihičke probleme!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Talijanu se izgleda ne sviđa to što je Đoković angažirao Imaza'

"Nekada poznati talijanski tenisač i osvajač Roland Garros Adriano Panata nema visoko mišljenje o Novaku Đokoviću, koga je napao zbog dovođenja gurua".

Blic sport u svom tekstu o Pannatu i Đokoviću ističe kako se bivši osvajač Roland Garrosa pita "Zašto je Novak angažirao gurua"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Talijanu se izgleda ne sviđa to što je Đoković angažirao Imaza iako je Srbin objasnio da Imaz nije nikakav guru i za koga još uvijek nije potvrđeno da će i dalje raditi s drugim tenisačima svijeta."

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo