Nole slavio

SPEKTAKL U BANGKOKU: Đoković i Nadal priredili šou kakav se ne pamti

Novak Đoković i Rafael Nadal danas su u Bangkoku odigrali ekshibicijski susret u kojem je slavio prvi reket svijeta sa 6:4, 6:2. No, meč je bio u drugom planu, u prvom je, naravno, bio šou dvojice velikih tenisača i jedna posebna misija.

No, iako se radilo o ekshibicijskom meču, Đoković i Nadal na trenutke su djelovali kao da igraju važan meč na nekom od Grand Slamova. Tako je publika imala priliku gledati sjajan tenis.

Domaćin se potrudio da ovaj meč bude zaista spektakularan. Nole i Rafa dočekani su u Bangkoku poput najvećih sportskih zvijezda, svi su htjeli vidjeti samo njih dvojicu, navijači su doslovno vrištali na njihovu pojavu. A, uoči dvoboja, oboje su obećali da će publiku počastiti dobrim tenisom. Obećano, ispunjeno.


Meč je bio nešto zaista posebno

Uz to, ovaj spektakl je bio zaista nešto posebno. Zaista, sve je izgledalo besprijekorno. Od glazbe, predstavljanja tenisača, svjetlosnih efekata, trbine su bile pune, ovacije na svaki poen… Spektakl, pravi spektakl…

Inače, ovaj meč imao je i jedan cilj. A to je vratiti optimizam i povjerenje ljudi u sigurnost, poslije terorističkog napada 17. kolovoza u centru Bangkoka u kojem je poginulo 20 ljudi, a više je od 100 povrijeđeno.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr